Meniu
Cosul meu

Blog RSS

26 Nov Igienizarea corectă a mâinilor și alte măsuri de protecție
0 12
Cu toții ne dorim să ne bucurăm de o viață cât se poate de sănătoasă și echilibrată, iar pentru a putea să ne meținem starea de bine, trebuie să fim atenți la câteva aspect.În primul rând, spălarea mâinilor cu săpun lichid sau spumă, nu doar cu apă, ..
19 Nov Igienă sporită cu produsele din hârtie de unică folosință
0 41
În ziua de astăzi, igiena personală joacă un rol esențial, mai ales dacă ne dorim să ne putem bucura de fiecare moment în parte.Simpla spălare a mâinilor, cât mai frecvent este mai mult decât necesară, acest simplu obicei fiind principalul nostru aju..
12 Nov Măsuri de protecție - ținem virușii și microbii la distanță
0 67
Igiena corespunzătoare se poate menține foarte ușor, dacă sunt respectate câteva măsuri simple și eficiente.Cea mai ușoară și rapidă formă de prevenire a îmbolnăvirii este spălarea atentă a mâinilor cu apă și săpun. Fie că este vorba despre un săpun ..
29 Oct De ce este important să depozităm deșeurile corespunzător?
0 64
Curățenia în locuință, la locul de muncă dar și în afara lor reprezintă un factor care se reflectă asupra calității vieții, iar rezultatele bune vin doar cu puțin efort.O persoana produce în medie de câteva sute de ori mai mult gunoi decât greutatea ..
15 Oct Prosoape de hârtie și alte consumabile de hârtie pentru păstrarea igienei
0 43
Sănătatea este extrem de importantă, iar aceasta poate să fie direct influențată și de o igienă personală mai mult sau mai puțin corectă.În special atunci când este vorba despre zonele mai aglomerate, precum sunt spațiile pentru birouri, mall-urile, ..
24 Sep Covorașele dezinfectante opresc microbii la intrare
0 80
Nimic nu este mai important decât menținerea sănătății în cele mai bune condiții. De aceea, este bine să nu lăsăm microbii și virușii să păstrundă în spațiile în care ne desfășurăm activitatea și cu atât mai puțin, în unitățile medicale, sanitare, de..
Afişare 1 - 6 din 10 (2 pagini)