Meniu
Cosul meu

Blog RSS

18 Feb Cum să reciclăm și să colectăm separat deșeurile
0
Colectarea separată a deșeurilor este un obicei pe care are trebui să îl aplicăm zilnic, pentru că vine din grija și responsabilitatea pe care o avem pentru menținerea mediului în care trăim sănătos.În viața de zi cu zi, omul produce deșeuri menajere..
28 Jan Dezinfectare și protecție pentru păstrarea sănătății
0 56
Grija față de noi și față de apropiații noștri și dorința de a duce o viață liniștită și sănătoasă reprezintă principalii factori pe care trebuie să îi luăm în calcul atunci când alegem să folosim toate metodele posibile de prevenție a bolilor. De ac..
21 Jan Când și de ce folosim gelul dezinfectant?
0 71
Specialiștii de pretutindeni recomandă spălarea mâinilor cu apă și săpun lichid sau spumă, ori de câte ori este posibil, deoarece spălarea mainilor reduce cantitatea de toate tipurile de germeni și substante chimice de pe maini. Dar dacă săpunul și a..
07 Jan Ghid pentru colectarea responsabilă a deșeurilor
0 322
Resursele planetei nu sunt nelimitate, așa că noi suntem îndemnați să reciclăm cât mai mult și cât mai corect, atât pentru a proteja mediul înconjurător, dar și pentru a proteja materiile prime care există în jurul nostru. Cu relativ puțin efort de a..
03 Dec Colectează și reciclează responsabil deșeurile
0 538
Zi de zi, prin simplele obiceiuri ale traiului usual, producem cantități semnificiative de deșeuri. Pentru a încerca să reducem impactul asupra mediului înconjurător, gunoiul pe care îl generăm zilnic trebuie depozitat în spatii corect amenajate pent..
26 Nov Igienizarea corectă a mâinilor și alte măsuri de protecție
0 116
Cu toții ne dorim să ne bucurăm de o viață cât se poate de sănătoasă și echilibrată, iar pentru a putea să ne meținem starea de bine, trebuie să fim atenți la câteva aspect.În primul rând, spălarea mâinilor cu săpun lichid sau spumă, nu doar cu apă, ..
Afişare 1 - 6 din 15 (3 pagini)